Vinça hidraulik

Auto SI ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e riparimeve si: Prodhime të ndryshme karrocerie, servise hidraulike (vinça, presa, fadroma, etj), montime vinçash etj. Tek ne do të gjeni dhe pjesë hidraulike.

Vinça hidraulik

Auto SI ju ofron vinça të rinj dhe të përdorur

Ndërtuar nga Ketri Web