Prodhime karrocerie

Auto SI ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e riparimeve si: Prodhime të ndryshme karrocerie, servise hidraulike (vinça, presa, fadroma, etj), montime vinçash etj. Tek ne do të gjeni dhe pjesë hidraulike.

Prodhime karrocerie

Prodhime karrocerie për të gjitha llojet e mjeteve me sistem hidraulik. Vendosje vinçi në mjetin tuaj, përforcim shasie.

Ndërtuar nga Ketri Web