Pjesë këmbimi

Auto SI ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e riparimeve si: Prodhime të ndryshme karrocerie, servise hidraulike (vinça, presa, fadroma, etj), montime vinçash etj. Tek ne do të gjeni dhe pjesë hidraulike.

Pjesë këmbimi

Auto SI ju ofron pjesë hidraulikie të markave më të mira

Sistem Telekomandimi nga Faber-Com

Pjesë Këmbimi nga Ferrari International

Pompa Hidraulike

Valvula Kontrolli

Radiatorë Vaji

Rakorderi

Rubineta

Leva Kontrolli

Tuba Presioni të Lartë

Ndërtuar nga Ketri Web