Servis hidraulik

Auto SI ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e riparimeve si: Prodhime të ndryshme karrocerie, servise hidraulike (vinça, presa, fadroma, etj), montime vinçash etj. Tek ne do të gjeni dhe pjesë hidraulike.

Servis hidraulik

Servisi hidraulik ju ofron një gamë të gjerë në vinça të rinjë si dhe të përdorur nga të gjitha llojet.Tek ne do të gjeni pjesë hidraulike si pompa, shpërndarës, valvula, pistona, tuba presioni të lartë, premistopa, rakorderi dhe shumë të tjera. Tek ne mundë të porositni gjithçka rreth pjesëve hidraulike.

Ndërtuar nga Ketri Web